Κίνδυνος απόπειρας τηλεφωνικής και μέσω email απάτης συνδιαλλασμένων φορέων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου.

Κίνδυνος απόπειρας τηλεφωνικής και μέσω email απάτης συνδιαλλασμένων φορέων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου.

Προς ενημέρωση, αναφέρουμε στους φορείς που συνεργάζονται και γενικότερα εξυπηρετούνται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου

κίνδυνο εξαπάτησής τους και υποκλοπής τραπεζικών κωδικών μέσω τηλεφώνου ή και μέσω διαδικτύου (email κτλ.) και γνωστοποιούμε τα κάτωθι :

1.       Tα στελέχη του ΠΤΑ Ηπείρου ουδέποτε θα ζητήσουν οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης που σας ανήκει και περισσότερο κωδικούς τραπεζών παρά μόνο τον IBAN ή τον αριθ. λογαριασμού σας τα οποία μπορείτε να προσκομίσετε και αυτοπροσώπως στα γραφεία μας.

2.       Δεν θα ζητηθεί από μέρους μας απομακρυσμένη πρόσβαση ή εγκατάσταση άλλης εφαρμογής στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

3.       Τα email του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ηπείρου και των στελεχών του είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας. Μην ανοίγετε ή απαντάτε σε παρόμοια email (πχ. κατάληξη gov.gr) τα οποία σας μεταφέρουν σε άλλες ιστοσελίδες ή έστω σας φαίνονται περίεργα.

4.       Τα τηλέφωνα του ΠΤΑ Ηπείρου είναι τα 2651034054 και 2651037781. Οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο σας καλέσει εκ μέρους μας να γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δεν μας ανήκει.

5.       Επικοινωνήστε άμεσα με την υπηρεσία μας σε κάθε περίπτωση που αντιληφθείτε περίπτωση εξαπάτησης ώστε να βεβαιωθείτε πως όποιος σας έχει καλέσει είναι πραγματικά εκπρόσωπός μας.