Επίσκεψη κλιμακίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Ηπείρου, υπό την  Αντιπεριφερειάρχη (αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης) κ. Παν. Μητροκώστα. Η συνάντηση εντάσσεται στη διήμερη επίσκεψη εκπροσώπων του Π.Ο.Υ. και του Υπουργείου Υγείας στην περιοχή για την παρουσίαση μιας πρότασης ανάπτυξης ενός σχήματος συνεργασίας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Εκ μέρους της Περιφέρειας στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας κ. Ι. Νικόπουλος και η προϊσταμένη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δ. Καμπούρη, ενώ συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Θάνος Μυλωνέρος και Silviu Domente, ο εμπειρογνώμονας του Οργανισμού David Kelly, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Αντώνης Σακελλάρης, και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής Δημήτρης Τζιάλλας.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μητροκώστα, απευθυνόμενη στους εκπροσώπους του Π.Ο.Υ. και του Υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Περιφέρειας για τα ζητήματα υγείας, κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης της περιοχής. «Παρά τη δύσκολη συγκυρία, έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής ένα σημαντικό έργο. Και το μήνυμά μας συνεχίζει να είναι η κοινή πορεία όλων για την αντιμετώπιση των ζητημάτων προσφοράς, αλληλεγγύης και στήριξης προς το συνάνθρωπο»,  σημείωσε.


Επικοινωνια

 • Διεύθυνση:
  Ν. Ζέρβα 28-30 (Στοά Σάρκα) Ά κτίριο - 2ος Όροφος 45332, Ιωάννινα
 • Τηλ:
  26510 37781
 • E-Mail:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Φαξ:
  26510 34054
Copyright © 2017 Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου
Designed by PlanTech